Hotelli ”Druzhba”

10% alennus, hotelli + ravintola

Huom! Pyydämme tekemään varaukset hotelleihin suoraan sähköpostilla, puhelimitse tai vastaanotossa. Yleensä hotelleissa passit säilytetään vastaanotossa koko majoituksen aikana. Tältä varalta kannata otta passista kopion edujen saamiseksi.

Hotelli ”Druzhba” – Viipurin kaupungin käyntikortti! Avaamisesta lähtien (1982) kuului Intourist hotelliketjuun ja majoitti vain ulkomaalaisia, taitelijoita ja viranomaisten edustajat. Tämän päivän asti se on säilyttänyt menneiden vuosien viehättävyyden ja jatkaa hämmästyttämään kaikkia vieraita omalla ainutlaatuisuudella. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa ihastuttavalla Salakkalahden rannalla, sen ikkunoista avautuu upeat panoraamanäkymät kaupunkiin ja useisiin historiallisiin nähtävyyksiin. Vierailijoille tarjotaan: maksullinen valvottu pysäköintitila, kokoushuone, johon mahtuu 50 henkeä, sauna ja pieni uima-allas, kaksi eurooppalaisen ruoan ravintolaa, juhlasaali, lobby-baari ja yökerho ”Dandy”. Hotelli hyväksyy seuraavat luottokortit: Visa, MasterCard. Ilmainen Wi-Fi koko hotellissa.

Ravintolat  ”Alley” ja ”Baltic Park” tarjoavat monipuolinen  venäläisen ja eurooppalaisen  menu. Tilauksen voit tehdä myös huoneeseen tai varata pöydän ja nauttia illallista kuunnellen elävää musiikkia. Kodikkaassa baarissa ”Morskoy volk”  teitä odottaa laaja valikoima oluita ja koktaileja. Kesäterassi kutsuu vieraita toukokuusta syyskuuhun nauttia itämaisia herkkuja , joita valmistavat todelliset mestarit.

Asiakkaat voivat käyttää vastaanoton suojalokeroa ja kaikissa kysymyksissä kääntyä vastaanoton henkilökuntaan.

Osoite: Viipuri, ul. Zheleznodorozhnaya, 5
Yhteystiedot: +7(81378)2-23-83, +7(81378)2-57-44 (ympäri vuorokauden)
Email: booking@druvbg.ru
Web: www.druvbg.ru

Motel ”Kirovskie dachi”

7% alennus, hotelli

+

Hotelli ”Viipuri”

10% alennus, hotelli + ravintola

+

North Crown

10% alennus, hotelli

+

Apart-hotel ”Sampo”

10% alennus, hotelli

+

Hotelli ”Druzhba”

10% alennus, hotelli + ravintola

+

Atlantik

10% alennus, hotelli

+

Victoria

15% alennus majoitusta, hotelli + ravintola

+