Eistilä-Tiurinsaaren matka | 7.8.-10.8.2021

450,00 

Nykyisin luonnonsuojelualueena toimivalla, kulttuuri- ja sotahistoriallisesti merkittävällä Koivusaarella sijaitsevassa Eistilän kylässä suomalaisjuuret ovat edelleen näkyvissä. Eistilässä on pystyssä muutamia rakennuksia, minkä lisäksi siellä on nähtävissä sodanaikaisia juoksuhautoja ja konekivääripesäkkeitä.

Matkan ajankohta:  la 7.8. – ti 10.8.2021
Osallistujien lukumäärä:

Matkaohjelma:
1. yö Koivistolla, pv. Eistilässä, 2. yö Koivistolla, pv. Tiurinsaaressa, 3 yö Viipurissa, 4 pv.

Matka sisältää kuljetukset, yöpymiset, aamiaiset, illalliset ja mahdolliset eväät. Matkanjohtajana Eija Tuominen.
Matkanjärjestäjällä on oikeus tehdä matkaohjelmaan muutoksia.

Poista

Kuvaus

Matkan tiedot

Nykyisin luonnonsuojelualueena toimivalla, kulttuuri- ja sotahistoriallisesti merkittävällä Koivusaarella sijaitsevassa Eistilän kylässä suomalaisjuuret ovat edelleen näkyvissä. Eistilässä on pystyssä muutamia rakennuksia, minkä lisäksi siellä on nähtävissä sodanaikaisia juoksuhautoja ja konekivääripesäkkeitä.

Suomenlahden puolella, Koivusaaren luoteispuolella sijaitsee hieman pienempi Tiurinsaari, jossa vierailu on sukellus suomalaiseen asutushistoriaan, mutta myös matka keskelle sotahistoriaa. Saarelta löytyy muutama suomalaistalo ja sodanaikaisten tykkiasemien raunioita sekä tsaarinaikainen kivetty kylätie. Kaunis ja luonnontilainen saari soveltuu erinomaisesti myös retkeilyyn.

Tiurinsaari oli sijainnistaan johtuen aikoinaan kauppapaikka. Saaressa oli ennen sotia kolme kylää: Partiala, Vanhakylä ja Joutsimiehenkylä. Tiurinsaari on kulttuuri- ja sotahistoriallisesti merkittävä paikka, jossa sijaitsi Kokamäen linnake. Nykyisin saaressa on jäljellä muutama suomalaistalo, ja kesäisin Joutsimiehen kylä toimii venäläisten sotilaiden leiripaikkana

Matkaohjelma:
1.päivä: Lähtö Turusta bussilla ja ryhmän kerääminen matkan varrelta. Saapuminen, majoitus ja illallinen Koivistolla.
2. päivä: Aamiainen Koivistolla. Aamulla venekuljetus Koivusaarelle Eistilään ja koko päivä saarella. Tulkki mukana saarella. Illalla venekuljetus takaisin kirkkorantaan, yöpyminen Koivistolla ja illallinen hotelissa.
3. päivä: Aamiainen Koivistolla. Aamulla venekuljetus Tiurinsaareen ja koko päivä saarella. Illalla venekuljetus saarelta takaisin kirkkorantaan ja lähto Viipuriin bussilla. Yöpyminen ja illallinen Viipurissa. Tulkki mukana saarella.
4. päivä: Aamupala hotelissa, jonka jälkeen ostosaikaa Viipurin kauppahallissa ja lähiliikkeissä. Tutustumista Viipuriin vanhaan kaupunkiin kävellen. Vierailu Tervaniemenmäellä, josta on upea näköala Viipurin vanhaan kaupunkiin. Lounas ravintola Espilässä. Lähtö takaisin Turkuun samaa reittiä.

Lisätiedot

Järjestäjä
Matkojen järjestäjänä toimii vastuullinen matkanjärjestäjä TravelHit Ay, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Hinnat ja maksu
Matka maksetaan nettisivulla varauksen yhteydessä. Hintaan sisältyvät vain ne palvelut, jotka mainitaan matkaohjelmassa. Muut sisällöt ja palvelut eivät yleensä sisälly matkan hintaan. Maksettava hinta on aina nähtävillä euroina.

Peruutusehdot
-mikäli peruutus tehdään viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua, pidätetään maksusta toimistokulu 70 € / henkilö
-mikäli peruutus tehdään 15 – 30 vuorokautta ennen matkan alkua, pidätetään matkan hinnasta 50 %
-mikäli peruutus tehdään 14 vuorokautta tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään matkan hinnasta 95 %

Ryhmäkoko ja matkojen saatavuus
Ryhmän minimikoko on X. Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot, matkaohjelma ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinnat ja saatavuus ovat aina saatavissa toimistostamme tai puhelimitse 010 208 2500. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Erityisehto saarille suuntautuville retkille
Retkiä Koivusaarelle, Tiurinsaarelle ja Seiskarin saarelle koskee erityisehto. Retki saarelle voi olla peruutettu huonon sään tai kovan merenkäynnin vuoksi. Peruutuksen sattuessa järjestämme vaihtoehtoista ohjelmaa maantereella.

Passi, viisumi ja matkavakuutus
Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Venäjän henkilökohtainen viisumi/E-viisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen. Viisumia ja matkustajavakuutusta voi hakea maksullisesti myös TravelHitin kautta.

Passin voimassaolo ja kunto on suositeltavaa tarkistaa jo matkaa varatessa ja hankkia tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Mikäli erillinen matkustajavakuutus ei ole voimassa, TravelHit suosittelee hankkimaan vakuutuksen matkavarauksen yhteydessä.

Muutokset
Matkanjärjestäjällä on oikeus tehdä matkaohjelmaan muutoksia.