Kertaviisumi

85,00 

Oleskeluaika: 1 – 30 päivää
Toimitusaika: n. 1 viikko

(oheinen hinta vain EU-kansalaisille)

Tarvittavat asiakirjat:

  • Passi
  • Passikuva
  • Matkavakuutus todistus
1 × Kertaviisumi - Viisumi
Valitse maksutapa
1 × Kertaviisumi - Palvelumaksu

Kuvaus

Kertaviisumi sopii erinomaisesti niille, jotka käyvät Venäjällä kerran tai pari kertaa vuodessa tutustuakseen nähtävyyksiin, käydäkseen museoissa tai joissakin tapahtumissa. Sen käsittelyaika on tavallisesti n. 10 päivää tai 3 – 4 päivää pikaisesti käsiteltynä. Tämä on lyhin käsittelyaika muiden viisumilajien käsittelyaikoihin verrattuna. Tällöin jos sinun on päästävä Venäjälle mahdollisimman nopeasti, valintasi on kertaviisumi.

Huom!

Kertaviisumi antaa oikeuden ylittää rajan vain kerran.

Tarvitsemme kaikki tarvittavat asiakirjat, jotta voimme aloittaa viisumin hakuprosessin samana päivänä.

TRAVELHIT SUOSITTELEE, ETTEIVÄT HAKIJAT OSTA LIPPUJA TAI TEE MUITA SELLAISIA VARAUKSIA, JOITA EI VOI MAKSUTTA PERUUTTAA, ENNEN KUIN HEILLE ON MYÖNNETTY VIISUMI.

Viisumihakemukset käsitellään Venäjän federaation suurlähetystössä tai sen konsulaateissa, ja Venäjän viisumin myöntäminen tai sen epääminen on täysin niiden päätäntävallassa. Venäjän federaation suurlähetystö ja Venäjän pääkonsulaatti pidättävät itsellään oikeuden pyytää hakijoilta lisäselvityksiä, asiakirjoja tai muita tietoja sekä oikeuden evätä viisumin. Viisumin maksu on suoritettava riippumatta siitä, myönnetäänkö hakijalle viisumi tai mikä viisumi tulee loppujen lopuksi. Viisumien käsittelyajat ovat vain arvioita. Nämä arviot perustuvat Venäjän federaation suurlähetystön ja konsulaattien antamaan tietoon ja kokemuksiin. Viisumihakemuksen käsittely perustuu Venäjän federaation suurlähetystön ja konsulaattien menettelyihin ja aikatauluihin, joihin TravelHit ei voi vaikuttaa. TravelHit ei ole vastuussa mistään viisumihakemuksen, passin tai muun asiakirjan katoamisesta, viivästymisestä tai niille aiheutuneista vahingoista, jotka johtuvat jonkin kolmannen osapuolen vakuutusyhtiön, posti- tai kuriiripalvelun toiminnasta tai ovat tapahtuneet asiakirjan ollessa näiden tahojen hallussa. Tämä koskee myös viisumihakemusten, passien ja muiden asiakirjojen kuljettamista TravelHit:n, VFS:n ja Venäjän federaation suurlähetystön tai Venäjän pääkonsulaatin välillä sekä näiden asiakirjojen palauttamista TravelHit:ltä hakijalle.