Viisumit

Kauttamme hankittu viisumi antaa asiakkaillemme palveluetuja Viipurissa viisumin voimassaolon ajan.

Valitse millaisen viisumin tarvitset:

TravelHitin avulla Venäjälle tarvitun viisumin hankkiminen on helppoa, riippumatta asumispaikasta Suomessa. Viisumin saamiseksi täytetään meidän nettisivuilla hakemus ja lähettää  sen meille. Hakemukseen tulee liittää kopio passista, valokuva ja matkavakuutustodistus. Passi lähetetään postitse.

Lappeenrannan ja sen lähiseudun asukkaille tarjoamme ilmainen valokuvauksen toimistollamme. Meidät löytää helposti Lappeenrannan keskustasta Kauppahallin yhteydestä.

Muista myös matkavakuutus

Voit myös saada kauttamme matkavakuutuksen Venäjän viisumin voimassaoloajalle. Yhteistyökumppaninamme toimii vakuutusyhtiö Absolute Insurance Ltd. TILAA


Hyvä tietää

Ohjeet suomalaisille asiakkaille, jotka ovat saaneet meiltä viisumin Venäjälle ja haluaisivat mennä Venäjälle omalla autolla.

LUE LISää »

Asiakasedut

Ostaessasi viisumin meiltä Venäjälle saat passiin tarran, joka antaa jopa -20% alennusta Viipurin parhaista hotelleista, huoltoasemista, ravintoloista ja kauneushoitoloista.

Edut ovat voimassa toistaiseksi viisumin voimassaoloaikana.

TUTUSTU ETUIHIN »

Tilaa kauttamme matkallesi matkavakuutus

Voit myös saada kauttamme matkavakuutuksen Venäjän viisumin voimassaoloajalle. Yhteistyökumppaninamme toimii vakuutusyhtiö Absolute Insurance Ltd.