Karjalankannaksen sotahistoriallinen matka

280,00 

Matkan kohteina ovat sotahistorialliset taistelupaikat Käkisalmella, Terijoella ja Koivistossa sekä kulttuurikohteet kuten Käkisalmen linna ja Viipurin sotamuseo.

Matkan ajankohta:  la 7.8. – ti 10.8.2021
Osallistujien lukumäärä:

Matkaohjelma:
1. yö Koivistolla, pv. Eistilässä, 2. yö Koivistolla, pv. Tiurinsaaressa, 3 yö Viipurissa, 4 pv.

Matka sisältää kuljetukset, yöpymiset, aamiaiset, illalliset ja mahdolliset eväät. Matkanjohtajana Eija Tuominen.
Matkanjärjestäjällä on oikeus tehdä matkaohjelmaan muutoksia.

Kuvaus

Matkan tiedot

Laatokan rannalla sijaitseva Käkisalmi on keskeinen osa suomalaista sotahistoriaa. Talvi- ja jatkosodassa kaupunkia tuhottiin ja poltettiin niin pahoin, että sodan jälkiä on edelleen nähtävissä kaupunkikuvassa.

Nykyisin Käkisalmen keskeisin nähtävyys on Käkisalmen linna, joka sijaitsee noin kilometrin päässä keskustasta. Sankarivainajien muistomerkki löytyy puolestaan luterilaisen kirkon hautausmaalta.

Käkisalmi on monelle suomalaiselle tuttu Veikko Lavin kappaleen kautta. Keskustaa hallitsee paraatitori, jonka toisessa päässä on Lenin-patsas ja toisessa ortodoksikirkko. Torilla järjestetään edelleen markkinat joka päivä, ja sen laidalta löytyy monipuolisesti ravintoloita. Yleisilmeeltään siisti ja ystävällinen kaupunki on etenkin kesäisin kaunis. Sieltä löytyvät kaikki palvelut.

Matkan kohteina ovat sotahistorialliset taistelupaikat Käkisalmella, Terijoella ja Koivistossa sekä kulttuurikohteet kuten Käkisalmen linna ja Viipurin sotamuseo.

Matkaohjelma:
1.päivä: Lähtö bussilla Lappeenrannasta ja ryhmän kerääminen matkan varrelta. Seppeleenlasku muistomerkille Tali-Ihantalassa sekä Äyräpäässä. Vierailu Viipurin Sotamuseossa. Illallinen ja yöpyminen Käkisalmessa hotelli Korelassa.
2. päivä: Aamiainen Käkisalmessa ja vierailu Käkisalmen linnassa. Bussikuljetus ja vierailu Mainilassa ja Terijoella. Illallinen ja yöpyminen Terijoella Aquamarine Spa-Hotelissa.
3.päivä: Aamiainen Terijoella. Bussikuljetus ja vierailu Vammelsuussa, Kyrönniemellä Mikael Agricolan muistomerkillä sekä Koivistolla Koiviston kirkossa ja museossa. Vierailu ja mahdollisuus ostoksiin Viipurissa. Paluu illalla Lappeenrantaan.

Lisätiedot

Järjestäjä
Matkojen järjestäjänä toimii vastuullinen matkanjärjestäjä TravelHit Ay, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Hinnat ja maksu
Matka maksetaan nettisivulla varauksen yhteydessä. Hintaan sisältyvät vain ne palvelut, jotka mainitaan matkaohjelmassa. Muut sisällöt ja palvelut eivät yleensä sisälly matkan hintaan. Maksettava hinta on aina nähtävillä euroina.

Peruutusehdot
-mikäli peruutus tehdään viimeistään 31 vuorokautta ennen matkan alkua, pidätetään maksusta toimistokulu 70 € / henkilö
-mikäli peruutus tehdään 15 – 30 vuorokautta ennen matkan alkua, pidätetään matkan hinnasta 50 %
-mikäli peruutus tehdään 14 vuorokautta tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään matkan hinnasta 95 %

Ryhmäkoko ja matkojen saatavuus
Ryhmän minimikoko on X. Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot, matkaohjelma ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinnat ja saatavuus ovat aina saatavissa toimistostamme tai puhelimitse 010 208 2500. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Erityisehto saarille suuntautuville retkille
Retkiä Koivusaarelle, Tiurinsaarelle ja Seiskarin saarelle koskee erityisehto. Retki saarelle voi olla peruutettu huonon sään tai kovan merenkäynnin vuoksi. Peruutuksen sattuessa järjestämme vaihtoehtoista ohjelmaa maantereella.

Passi, viisumi ja matkavakuutus
Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.

Matkalle tarvitaan Venäjän henkilökohtainen viisumi/E-viisumi ja matkustajavakuutus on pakollinen. Viisumia ja matkustajavakuutusta voi hakea maksullisesti myös TravelHitin kautta.

Passin voimassaolo ja kunto on suositeltavaa tarkistaa jo matkaa varatessa ja hankkia tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Mikäli erillinen matkustajavakuutus ei ole voimassa, TravelHit suosittelee hankkimaan vakuutuksen matkavarauksen yhteydessä.

Muutokset
Matkanjärjestäjällä on oikeus tehdä matkaohjelmaan muutoksia.