Matkatoimisto TravelHit

Monipuolinen matkatoimisto sinun apunasi

Venäjän viisumit ja monia muita matkailupalveluita

Matkatoimisto TravelHit täyttää vuonna 2021 pyöreät 10 vuotta. Nykypäivänä erikoistumme Venäjän viisumeiden hakemiseen suomalaisille sekä kotiseutumatkoihin Koiviston saaristolle ja Karjalan kannakselle-luovutettuun Karjalaan. Matkatoimistomme suhteellisen nuoresta iästä huolimatta matkatoimiston johtaja Svetlana Gråhn on työskennellyt matkailualalla jo pitkään aikaan ja tällä alalla hänellä on vankka työkokemus sekä Suomessa että Venäjällä, mistä kertoo pitkä ansioluettelo.

”Matkatoimiston venäläinen alkuperä on meidän valttimme. Me tiedämme paremmin kuin kukaan muu kaikki venäläisen mentaliteetin erikoispiirteet, mikä on todella tärkeää hoidettaessa asioita rajan molemmiin puolin.”

TravelHit - Viipuri

Matkailun monipuolista kehittämistä

Monet Viipurin ja Pietarin asukkaat tuntevat Svetlanan venäläisille turisteille pidetyistä opastetuista kierroksista Saimaan kanavalla kulkevalla Carelia-laivalla. Myöhemmin Svetlana työskenteli sellaisten matkailualan jättiläisten kanssa kuten Saimaan Matka Verkko ja Vistamatkat ollessaan kolmen hotellin Druzhba, Vyborg ja Chaika varausosaston johtajana. Muutettuaan Suomeen Svetlana on työskennellyt tulkkina Lappeenrannan lentokentällä, aktiivisesti auttaen venäläisiä turisteja. Työskenneltyään vuoden tulkkina Svetlana perusti oman yrityksen herättääkseen suomalaisten kiinnostusta Venäjää kohtaan ja mahdollistaakseen heille helpon ja yksinkertaisen viisumeiden saannin.

TravelHit - Pietari

”On erityisen hyvä tiedostaa, että muista matkatoimistoista poiketen olemme aina valmiit auttamaan ihmisiä erilaisissa, jopa etäisesti toimialaamme liittyvissä tilanteissa. Ihmiset eivät tule meille saadakseen palveluita vaan saadakseen apua.”

– Svetlana Gråhn, Toimitusjohtaja

Ilmainen valokuvaus

Säästäväisyys

Helppo löytää

Sijaitsemme Lappeenrannan keskustassa

Helppous

Täytämme itse viisumihakemukset puolestanne

Reilut hinnat

Kaikkien palvelujen hinnoittelu on läpinäkyvää

Luotettavuus

Viisumit saapuvat ajoissa

Ammattitaito

Kukaan ei tunne Venäjää venäläisiä paremmin