Kolmen vuoden viisumi

380,00 

 Oleskeluaika: 540 päivää
 Toimitusaika: n. 2 viikkoa

(oheinen hinta vain EU-kansalaisille)

Tarvittavat asiakirjat:

  • Passi
  • Passikuva
  • Matkavakuutus todistus
1 × Kolmen vuoden viisumi - Viisumi
Valitse maksutapa
1 × Kolmen vuoden viisumi - Palvelumaksu

Kuvaus

Meidän uusin tuotteemme. Niin kuin kahden vuoden viisumi, tämä on paras vaihtoehto niille, jotka käyvät Venäjällä useasti ja haluavat säästää omaa aikaa joka vuotisen viisumin haussa. Kaksi viikkoa eikä mitään paperisotaa kolmeksi vuodeksi.

Huom!

Voimme aloittaa viisumin käsittelyn, kun olet toimittanut passin, valokuvan ja matkustajavakuutustodistuksen.

Voitte saada tämän viisumin, vaikka lähdette ensimmäistä kertaa Venäjälle.

Kolmen vuoden monikertaviisumi tarkoittaa, että voitte käydä Venäjällä useamman kerran kolmen vuoden aikana. Viisumilla saa oleskella Venäjällä puolen vuoden aikana enintään yhteensä 90 päivää, eli koko viisumin voimassaolonaikana yhteensä 540 päivää. Viisumi on voimassa koko Venäjän federaation alueella aina Viipurista Vladivostokiin.

TRAVELHIT SUOSITTELEE, ETTEIVÄT HAKIJAT OSTA LIPPUJA TAI TEE MUITA SELLAISIA VARAUKSIA, JOITA EI VOI MAKSUTTA PERUUTTAA, ENNEN KUIN HEILLE ON MYÖNNETTY VIISUMI.

Viisumihakemukset käsitellään Venäjän federaation suurlähetystössä tai sen konsulaateissa, ja Venäjän viisumin myöntäminen tai sen epääminen on täysin niiden päätäntävallassa. Venäjän federaation suurlähetystö ja Venäjän pääkonsulaatti pidättävät itsellään oikeuden pyytää hakijoilta lisäselvityksiä, asiakirjoja tai muita tietoja sekä oikeuden evätä viisumin. Viisumin maksu on suoritettava riippumatta siitä, myönnetäänkö hakijalle viisumi tai mikä viisumi tulee loppujen lopuksi. Viisumien käsittelyajat ovat vain arvioita. Nämä arviot perustuvat Venäjän federaation suurlähetystön ja konsulaattien antamaan tietoon ja kokemuksiin. Viisumihakemuksen käsittely perustuu Venäjän federaation suurlähetystön ja konsulaattien menettelyihin ja aikatauluihin, joihin TravelHit ei voi vaikuttaa. TravelHit ei ole vastuussa mistään viisumihakemuksen, passin tai muun asiakirjan katoamisesta, viivästymisestä tai niille aiheutuneista vahingoista, jotka johtuvat jonkin kolmannen osapuolen vakuutusyhtiön, posti- tai kuriiripalvelun toiminnasta tai ovat tapahtuneet asiakirjan ollessa näiden tahojen hallussa. Tämä koskee myös viisumihakemusten, passien ja muiden asiakirjojen kuljettamista TravelHit:n, VFS:n ja Venäjän federaation suurlähetystön tai Venäjän pääkonsulaatin välillä sekä näiden asiakirjojen palauttamista TravelHit:ltä hakijalle.